martes, 16 de diciembre de 2014

JORNADA DE MEDITACIO I CONSCIENCIA A MANDALA


                     JORNADA DE MEDITACIO I CONSCIENCIA”


Les persones que treballem i col·laborem en MANDALA, volem invitar-vos un any més a participar en aquesta jornada, que celebrarem el dia 21 de desembre, coincidint amb el solstici d´hivern .
En cultures ancestrals els solsticis i equinoccis han sigut motiu de ritual i celebració. No sols pels canvis físics que aquestos  esdeveniments imprimeixen si no també pel contingut simbòlic i espiritual que denoten. Es un moment que podem aprofitar per soltar, deixar velles creences, desapegar-nos de hàbits i de la inconsciència que ens porta a camins sense sortida.
Celebrem amb la natura la força creativa de un nou cicle després de la nit més fosca i llarga del any. Com a simbolisme ens obrim al naixement de la llum , al despertar de la consciència, a la vegada que ens unim a tots els éssers que al planeta estan meditant i treballant amb la mateixa intenció.
No podem esperar que el canvi ens vingui de fora. El que realment pot canviar el món, aturar les guerres i restablir la justícia es el canvi de consciència que comença en cada un de nosaltres.

Aquesta es la verdadera revolució.

Iniciarem la jornada a les 7 del matí i fins les 19h compartirem
meditacions i pràctiques de diferents tradicions.
La duració de cada una serà de una hora aproximadament i només quan es faça el canvi es podrà entrar a la sala.
Les persones que faciliten les meditacions imparteixen classes al centre: Isabel i Amparo de Hatha Yoga, Yolanda de Kundalini Yoga i Yoga pera embarassades, Manel de Meditació Mindfulness i Mei de Tai Chi i Chi Kung.
També contem amb la col·laboració de Katrin, “Viatges Xamànics” i Chapu, “Sanació amb Bols Tibetans”, que imparteixen sessions  periòdicament  al centre en caps de setmana.

Per altra part, tenim també la col·laboració de JavierRomero, 
que assisteix a les classes de Tai Chi del centre. 

Ens farà una xerrada sobreTreball de Processos”, un treball que segons diu ell mateix l´està transformant en una persona 

conscient i oberta a la vida. 

Javier es dedicava a la direcció de grans e importants  empreses, en Suïssa on va nèixer i també a Espanya.  Pertanyia a un món bastant llunya de la consciència, el món dels grans empresaris, del stress, “ dels executius”, ...

Actualment està en temps sabàtic, disfrutant, aprenent i compartint, encara 
Ell parla amb passió del “Treball de Processos” perquè l´ajudat a conèixer-se a ell mateix i conèixer també millor als altres.
Es un testimoni més del regal que ens aporta seguir un camí conscient.
Alicicia Coscollano li ha fet una entrevista, que es pot llegir a la seva pàgina web “La Calamanda”.

Dona igual la tècnica, la pràctica, el treball, el canal... lo important es que ens porte al despertar.
Diu Khalil Gibran:” 
EN EL COR DE TOTS ELS HIVERNS HI HA UNA PRIMAVERA PALPITANT I DARRERE DE CADA NIT VE UNA AURORA SOMRIENT”.


GRACIES

No hay comentarios:

Publicar un comentario