martes, 16 de diciembre de 2014

JORNADA DE MEDITACIO I CONSCIENCIA A MANDALA


                     JORNADA DE MEDITACIO I CONSCIENCIA”


Les persones que treballem i col·laborem en MANDALA, volem invitar-vos un any més a participar en aquesta jornada, que celebrarem el dia 21 de desembre, coincidint amb el solstici d´hivern .
En cultures ancestrals els solsticis i equinoccis han sigut motiu de ritual i celebració. No sols pels canvis físics que aquestos  esdeveniments imprimeixen si no també pel contingut simbòlic i espiritual que denoten. Es un moment que podem aprofitar per soltar, deixar velles creences, desapegar-nos de hàbits i de la inconsciència que ens porta a camins sense sortida.
Celebrem amb la natura la força creativa de un nou cicle després de la nit més fosca i llarga del any. Com a simbolisme ens obrim al naixement de la llum , al despertar de la consciència, a la vegada que ens unim a tots els éssers que al planeta estan meditant i treballant amb la mateixa intenció.
No podem esperar que el canvi ens vingui de fora. El que realment pot canviar el món, aturar les guerres i restablir la justícia es el canvi de consciència que comença en cada un de nosaltres.

Aquesta es la verdadera revolució.

Iniciarem la jornada a les 7 del matí i fins les 19h compartirem
meditacions i pràctiques de diferents tradicions.
La duració de cada una serà de una hora aproximadament i només quan es faça el canvi es podrà entrar a la sala.
Les persones que faciliten les meditacions imparteixen classes al centre: Isabel i Amparo de Hatha Yoga, Yolanda de Kundalini Yoga i Yoga pera embarassades, Manel de Meditació Mindfulness i Mei de Tai Chi i Chi Kung.
També contem amb la col·laboració de Katrin, “Viatges Xamànics” i Chapu, “Sanació amb Bols Tibetans”, que imparteixen sessions  periòdicament  al centre en caps de setmana.

Per altra part, tenim també la col·laboració de JavierRomero, 
que assisteix a les classes de Tai Chi del centre. 

Ens farà una xerrada sobreTreball de Processos”, un treball que segons diu ell mateix l´està transformant en una persona 

conscient i oberta a la vida. 

Javier es dedicava a la direcció de grans e importants  empreses, en Suïssa on va nèixer i també a Espanya.  Pertanyia a un món bastant llunya de la consciència, el món dels grans empresaris, del stress, “ dels executius”, ...

Actualment està en temps sabàtic, disfrutant, aprenent i compartint, encara 
Ell parla amb passió del “Treball de Processos” perquè l´ajudat a conèixer-se a ell mateix i conèixer també millor als altres.
Es un testimoni més del regal que ens aporta seguir un camí conscient.
Alicicia Coscollano li ha fet una entrevista, que es pot llegir a la seva pàgina web “La Calamanda”.

Dona igual la tècnica, la pràctica, el treball, el canal... lo important es que ens porte al despertar.
Diu Khalil Gibran:” 
EN EL COR DE TOTS ELS HIVERNS HI HA UNA PRIMAVERA PALPITANT I DARRERE DE CADA NIT VE UNA AURORA SOMRIENT”.


GRACIES

viernes, 12 de diciembre de 2014

VIAJE DE SANACIÓN CHAMÁNICO GUIADO

En el viaje chamánico guiado el ritmo de mi tambor te ayuda a ampliar tu estado de percepción y mediante mis palabras te llevo al mundo no ordinario para que puedas conectar con tus guías, recibir respuestas, pedir sanación, entender. 

Puedes trabajar y sanar  lo que te duela, te preocupe, te bloquee, incluso varios temas a la vez (p.e. ansiedad, dolores físicos y/o emocionales, agresión, dudas, tristeza, falta de auto estima/ identificación propia, problemas familiares/de pareja, etc.). No es necesario hablar de tus temas, pero si al final tienes alguna duda o si quieres comentar algo, lo puedes hacer.

En el viaje puedes sanar, transformar, soltar, para luego volver a tu vida diaria con más alegría, seguridad y energía.

En los viajes de sanación chamánicos en grupo la energía se potencia y es muy alta, de manera que se pueden desbloquear temas a los cuales no hay acceso en meditaciones individuales.

Se puede hacer un viaje chamánico para temas o situaciones puntuales, pero también hay quienes utilizan los viajes como herramienta en su proceso de crecimiento personal y en cada viaje ( cada 4-6 semanas) resuelven temas y dan un paso más.

No se requieren conocimientos previos

Para más información: www.chamanica.es o Katrin 639-870 169

MÁS INFORMACIÓN EN ; https://www.facebook.com/remei.cidejarque


lunes, 8 de diciembre de 2014

APUNTS SOBRE LES CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

El pròxim dissabte dia 13 de decembre farem el últim taller
d´aquest any de Constel·lacions familiars.
Portem ja mes de d´un any treballant amb Mª Carmèn Silva les constel·lacions a MANDALA i el balanç es satisfactori.
Molt ens està aportant aquest treball, tan difícil d'explicar en paraules i tant clar quan el sentes, l´experimentes, el comprens, quan pots veure que afrontar un problema intentan  buscar la solució des del mateix desordre que l´ha creat només aconsegueix embolicar-lo cada vegada més i endinsar-nos més en la foscor.
El treball de les constel·lacions ens ensenya el Sí a la vida, a acceptar als pares com són , a la família com és, a reconèixer i honrar les vides del nostres avantpassats, a acceptar tots els éssers com són.
Perquè de tot això:el reconeixement, l´agraÏment, l´acceptació... depèn la nostra salut, la abundància, l´èxit, la amor i l'alegria.
Encara que saber-ho no és prou per a canviar-ho, hem de viure-ho , treballar-ho es a dir desembrollar la madeixa que ha creat la confusió.
Tot conflicte, tot problema, tota carència, tota malaltia... pot ser abordada des de les constel·lacions familiars.
Nosaltres no som individus sols, formen part d´una estructura familiar, en la que han passat moltes coses, conflictes, secrets familiars, baralles, abusos, guerres, odis, separacions, dolor, morts sobtades, etc., i tot el que no s´ha solucionat segueix existint en la nostra família encara que no en siguem conscients.
Quan es posa llum o tot això els nostres problemes o la situació canvia. Sembla màgia? , potser si, però es que la vida es molt màgica, el que passa es que a vegades ens sembla viure millor en la inconsciència , sense donar-nos conte ni de que respirem, immersos en la rutina, en els deutes, en la avarícia d'acumular o esperant la jubilació per anar de creuer.
Segons diu Briguitte Champetier de Ribes, un reconeguda terapeuta de cosntel·lacions, només una quarta part de la humanitat viu en estat d'adult, la resta, tres quartes parts viuen, diu ella, en estat de xiquet, es a dir persones grans que no creixent interiorment.

Fa cosa d'un mes vam estar a un taller de Constel·lacions i Malaltia,
que dirigia  B. Champetier, havien unes 70 persones.
Es van constel·lar casos de infermetats greus, alguns amb diagnòstics mortals la majoría era gent jove i també de mitjana edat.
Va ser molt intens i molt enriquidor.
Podríem dir que es possible llegir la malaltia en la imatge de la constel·lacions.
I el que més em  va fascinar va ser la cara de les persones que hi havien constel·lat unes hores després, tenien llum a la cara, estaven felices, era un altra expressió i encara que el diagnòstic seguia sent el mateix, molt greu, alguna cosa molt profunda havía canviat.
Hi ha gent que quant els comentem  que organitzem aquestos tallers, diuen que  els fa respecte, que els fa una mica de por.
Bé es una mica sorprenent aquest plantejament perquè realment el que ens hauria de fer por és quedar-nos amb el problema, no créixer, viure una vida atrapats en la ignorància , atrapats en els nostres traumes, incapacitats, angoixes i dolors.
El treball de constel·lacions familiars no es l´únic camí però sí es un bon camí per a sanar, descobrir i créixer.
Mei Cid